Våra massagebehandlingar

Massage är ett mycket effektivt och skönt sätt att minska stress och frigöra kroppens “må bra” hormoner. Kom ner i varv och njut av behandlingen och de väldoftande oljorna.

Behandlande massage

Vid smärta, begränsad rörlighet rekommenderar jag en individuellt anpassad kombination av ett flertal terapier. Uppskattad för goda resultat! Följande behandlande terapier kan ingå vid behandling:

- Idrottsmassage, djup klassisk massage
- Koppningsmassage​, djup massage
- Bindvävsmassage, kraftfull terapi för att öka cirkulationen
- Triggerpunkter, smärta i musklerna beror ofta på aktiva triggerpunkter som går att behandla med pressur.

450 kr för 30 min
550 kr för 45 min
650 kr för 60 min

 

 

djupgående koppningsmassage

Koppningsmassage är en metod där man med vakuum lyfter upp hud, muskler och bindväv. Den har använts inom kinesisk medicin i drygt 4 000 år och finns i dag i många länder. Koppning är en djup massage där cirkulationen ökar och slaggprodukter i underhuden frisätts. Även nervsystemet påverkas så att spänningar reduceras. Behandlingen inleds med klassisk massage och avslutas med koppningsmassage.

 

450 kr för 30 min
​550 kr för 45 min
650 kr för 60 min

 

Svensk klassisk massage

Svensk klassisk massage ökar blodcirkulationen, transporterar ut slaggprodukter ur musklerna, stressreducerande, ökar hastigheten i det lymfatiska systemet. 

450 kr för 30 min
650 kr för 60 min
795 kr för 90 min

Hot Stone Massage Katla 75 min

Du blir masserad med varma lavastenar och varm olja.
Värmen i kombination med massagen ger en stor effekt på muskler, blodcirkulation och utrensning av slaggprodukter. Massagen är mjuk och de varma lena stenarna ger en behaglig upplevelse. Uppskattad för värme, avslappning och helhetsupplevelse.

850 kr
.

 

kakaomassage

Njut av en klassisk massage där varm kakaoolja används. Chokladmassage ger huden och sinnet en alldeles särskild "må-bra-känsla".

Upplevelsen av denna varma och stimulerande behandling är verkligen härlig. Kakaooljan är ofärgad så du behöver inte duscha efteråt.
Kakao är en fantastisk böna med många fina egenskaper, den höjer serotoninhalten, frigör endorfiner och höjer koncentrationsförmågan.
Oljan innehåller sheasmör, ekologisk kakao, e-vitamin och mjölk. Oljan är mjukgörande och återfuktande, extravagant räcker inte till!
495 kr för 30 min
695 kr för 60 min

 

Meditativ massage

Meditativ massage - mindfulness är en mjuk, avspännande massage över nacke, axlar och ansikte. Avslutas med en guidad mindfulness meditation, där du vilar liggandes på bänken. Unik kombination som får dig att komma ner i varv och må bättre såväl psykiskt som fysiskt.
450 kr för 30 min
650 kr för 60 min

 

 

Evas special 120 min

En behandling som en av mina kära kunder har efterfrågat.
Behandlingen inleds med bindvävsmassage över större delen av kroppen och därefter klassisk helkroppsmassage. En riktig genomkörare för kroppen!
895 kr

 

Fjäderlätt - underben & fötter 30 min

För fjäderlätta fötter och ben. En halvtimmas njutning av en kombination av bindvävsmassage och klassisk massage. Sätter fart på nervtillförsel, cirkulation och avspänning i fötter och ben. Uppskattad för lätthet i ben och fötter efteråt.
450 kr

 

Kraftur kroppsskrubb & massage 90 min

Kuren inleds med en bodyscrub som sätter fart på blodcirkulationen och din energi. Därefter en energigivande massage som släpper spänningar. Denna kur sätter fart på systemet, utrensning och energin. Uppskattad kur för den sköna scrubben och uppiggande.
850 kr
 

 

Kroppsscrubb med chokladmassage 90 min

Kuren inleds med en bodyscrub över hela kroppen som sätter fart på blodcirkulationen och tar bort gamla hudceller.  Därefter klassisk helkroppsmassage där du blir masserad med en underbar kakaoolja, se ovan. Helt underbar lyx för dig som vill njuta länge!
895 kr

 

Massage, kroppsanalys och streching för ryttare 90 min

En behandling specialdesignad för dig som rider.
Du får en analys av din rakhet i kroppen vilket är en förutsättning för en lösgjord häst. Därefter får du stretching enligt PNF och massage med inriktning på de muskler som ofta är spända hos ryttare. Denna behandling frigör spänningar och ökar din rörlighet vilket gör att du kommer bli en mer avspänd ryttare. Din häst kommer att tacka dig.

 

iDUNN ANSIKTSMASSAGE 30 min

Ansiktsmassage Idunn är en unik kombination av bindvävsmassage och aromamassage som påverkar ansiktet på ett fantastiskt sätt. Ökar nervtillförsel och blodcirkulation, påverkar bindväv och hud positivt, utrensande. Massage med högkvalitativ vegetabilisk örtolja. 
450 kr

 

Du kan betala med: